• GREMI D'INSTAL·LADORS I PIMES DEL METALL

    Associació empresarial d' empresaris o treballadors autònoms, que es dediquin a l'activitat econòmica de les Instal•lacions en General i pimes del sector del metall i les relacionades i derivades amb temes de la Construcció.

    Contacta amb nosaltres:
    PAU CASALS,  35 Entresol 1ª  08291 RIPOLLET (BARCELONA)  Fax 936 916 741  info@gremicrm.es

    Truca'ns al: 936 916 552


 
Seleccin de validacin de Spry

SUBVENCIONS PER LA CONTRATACIÓ DE PERSONES EN SITUACIÓ D'ATUR MAJORS DE 45 ANYS
Publicada ORDRE EMO/311/2015, de 2 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment de la incorporació de persones en situació d'atur majors de 45 anys al mercat de treball, s'obre la convocatòria per a l'any 2015 i s'obre la convocatòria anticipada per a l'any 2016. Destaquem els aspectes més importants,a l'enllaç següent.
Llegir més
NOTA PREMSA PMcM SOBRE EL ACTE REALITZAR EL PASSAT 14 d'octubre de 2015 AL CONGRES DEL DIPUTATS
La PMcM publica la lista de las constructoras del IBEX morosas y exige la respuesta del Gobierno y grupos parlamentarios
Llegir més
Es convoquen nous ajuts per a la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica
S’ha publicat al DOGC la Resolució EMO/1986/2015 per a la concessió de subvencions per a la millora de l’estalvi i l’eficiència energètica en el marc del Pla de l’Energia i Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020 (PECAC 2020).
Llegir més
CONAIF: Comunicado Inspecciones Periodicas Gas
Comunicat de Conaif antes las novedades reglamentarias 2015 y la publicación del nuevo reglamento de Hidrocarburos
Llegir més
Conveni Col·laboració Gremi CRM i FONTGAS
El passat dimarts 21 de juliol es va signar conveni de col·laboració entre el Gremi CRM i FONTGAS, amb la intenció de donar un millor servei als associats entre les dues entitats.
Llegir més
Blog Fenie
Blog de la Federació Naciona de Instaladores de Electricidad y Telecomunicaciones FENIE
Llegir més
Publicacion en el BOE Resoluciones del Ministerio de Industria, Energía y Turismo de interés para nuestro sector:
El día 5 de mayo se publicaron en el BOE cuatro Resoluciones del Ministerio de Industria, Energía y Turismo de interés para nuestro sector:
Llegir més
Se retrasa la eliminación de lámparas halógenas a 1 Septiembre de 2018
El 17 de abril 2015 los Estados miembros de la Union Europea acordaron la propuesta de la Comisión de aplazar la eliminación gradual de los ineficientes "D" - lámparas halógenas por dos años para 01 de septiembre 2018.
Llegir més
FORO PROFESIONAL "COBRO Y MOROSIDAD"
Factores clave en la Prevención y Gestión del Riesgo, la Morosidad y los Impagados
Llegir més
OBERTURA PERIODE DE SOL·LICITUD AJUDES DIVIDEND DIGITAL (TDT)
En data 11/11/2014 s’ha publicat en el B.O.E. la Resolució de 7 de novembre de 2014, de l’entitat Red.es, per la qual es convoca la concessió directa de subvencions destinades a compensar les despeses derivades del dividend digital
Llegir més
Jornada sobre el Projecte de Reforma Fiscal
El govern de l'Estat ha abordat un procés de reforma del sistema fiscal espanyol que afecta els principals impostos: IRPF, Societats i IVA, així com la Llei General Tributària. Els canvis entraran en vigor durant el 2015 i el 2016, de manera que els empresaris els hauran de conèixer al detall per a planificar la seva activitat en els propers anys. En alguns casos convindria fins i tot prendre mesures abans del 31/12/2014 per tal d'evitar possibles efectes fiscals negatius. PIMEC organitza aquesta sessió informativa per a donar a conèixer les novetats de la reforma fiscal i debatre'n les conseqüències.
Llegir més
APROBADO PLAN TÉCNICO NACIONAL DE LA TDT
Industria, Energía y Turismo APROBADO EL NUEVO PLAN TÉCNICO NACIONAL DE LA TELEVISIÓN DIGITAL TERRESTRE • También se pone en marcha un Plan de actuaciones para la liberación del dividendo digital. • Estas medidas vienen motivadas por el mandato europeo de liberar antes del 1 de enero de 2015 la banda de 800MHz utilizada por la TDT para desplegar las nuevas redes de telefonía móvil de muy alta velocidad, y extender su cobertura a todo el territorio. • Los ciudadanos no tendrán que asumir los costes de este proceso. El Gobierno se hará cargo de dicho coste y en las próximas semanas se aprobará un Real Decreto que regulará las ayudas que tendrán un importe aproximado de 290 millones de euros.
Llegir més
Llei de Seguretat Industrial del Establiments, les intal·lacions i els productes
Aprovat en el mes de juliol la llei de seguretat inustrial, regula, per una banda, les especificacions tècniques obligatòries que han de complir els productes industrial. La llei, que substitueix parcialment la llei 12/2008, de Seguretat Industrial.
Llegir més
DECLARACION A FAVOR DEL AUTOCONSUMO
La Plataforma para el impulso de la Generación Distribuida i el Autoconsumo Energètico, ha hecho publico una Declaración a favor del Autoconsumo.
Llegir més
Plataforma Multisectorial contra la Morosidad
El pasado 28 de Junio del 2014 se presentó documento pdf, que se desarrolla, en relación a las novedades acerca del Reglamento Sancionador.
Llegir més
REFORMA FISCAL
Adjuntamos nota de prensa elaborada por el Ministerio de Hacienda con fecha 23 de Junio de 2014. Esta medidas y otras se pueden consultar en los 4 anteproyectos que modifican el IRPF-IRNR, el IS, el IVA y la LGT respectivamente, que están disponibles en la web de Hacienda, en el apartado de normativa, "normas en tramitación".
Llegir més
"LEY 9/2014" DE TELECOMUNICACIONS
Publicat al BOE i a la web del Gremi la "Ley 9/2014" de Telecomunicacions.
Llegir més
APROBADO NUEVO REGLAMENTO DE SEGURIDAD PARA LAS INSTALACIONES DE ALTA TENSIÓN
Se ha aprobado el Reglamento para actualizar las condiciones técnicas y garantías de seguridad a que han de someterse las instalaciones de alta tensión.
Llegir més
Últimas novedades de la reforma laboral
Programa *RÉGIMEN GENERAL ‐ Tarifa plana de cotización de 100€ en contratos indefinidos * RÉGIMEN AUTÓNOMOS ‐ Tarifa plana para mayores de 30 años ‐Aumento de la base de cotización mínima para autónomos societarios
Llegir més
CONVENI COL·LABORACIÓ GAS NATURAL DISTRIBUCIÓ-GREMI CRM
Signat conveni col·laboració a rel de la presentació de la Jornada "Uneix-te a l'Equip". Termes de conveni Area Privada "Documents i Acords"
Llegir més
« 1 2 3 4 5 »