• GREMI D'INSTAL·LADORS I PIMES DEL METALL

    Associació empresarial d' empresaris o treballadors autònoms, que es dediquin a l'activitat econòmica de les Instal•lacions en General i pimes del sector del metall i les relacionades i derivades amb temes de la Construcció.

    Contacta amb nosaltres:
    PAU CASALS,  35 Entresol 1ª  08291 RIPOLLET (BARCELONA)  Fax 936 916 741  info@gremicrm.es

    Truca'ns al: 936 916 552


 
Seleccin de validacin de Spry

REUNIONS INSTITUCIONALS AMB CONSELLERS I DIRECTORS GENERALS
Les darreres reunions realitzades amb l'Administració són les següents: - Reunió amb el Sr. Jordi Baiget, Director General de Coordinació Interdepartamental, celebrada el passat dia 19 d'abril. - Reunió amb la Hble. Sra. Joana Ortega, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, celebrada el passat dia 20 d'abril. - Reunió amb l' Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, Conseller d'Empresa i Ocupació celebrada el passat dia 28 d'abril.
Llegir més
SIGNATURA CONVENI TÜV RHEINLAND AMB FERCA
El dia 9 de maig Ferca va signar un conveni amb Tüv Rheinland amb la finalitat d’estrènyer les mútues relacions, unir esforços i establir normes àmplies d’actuació que canalitzin i incrementin la col·laboració en diferents àreas.
Llegir més
FERCA VISITA AL DIRECTOR GENERAL DE FORMACIÓ PROFESSIONAL I
El dia 10 de juny el president de FERCA, Xavier Carulla, el president de la comissió de Formació de FERCA i del Gremi del Baix Llobregat Juan Antonio Fernandez i el gerent de FERCA, van reunir-se amb el Director General de FP i ERE per a revisar els principal punts del conveni de col·laboració signat el febrer de 2010 entre la Direcció General i FERCA per tal d’impartir els cicles formatius de les famílies
Llegir més
LLEI OMNIBÚS
L’Administració de la Generalitat està tramitant l’avantprojecte de Llei de simplificació, d’agilitat i reestructuració administrativa i de promoció econòmica (Llei Òmnibus), el qual preveu la modificació de normes de rang legal actualment vigents, amb l’objectiu d’aprimament la legislació, facilitar la competitivitat i racionalitzar l’administració, d'entre vuitanta tres lleis una de les que es modifica es la Llei de Seguretat Industrial 12/2008.
Llegir més
« 1 2 3 4 5 »