“Hem demostrat que que es pot oferir el millor servei als clients treballant de la mà de les empreses instal·ladores”, Paula Román, directora general de Feníe Energía

Feníe Energía, la major comercialitzadora independent de llum, gas i serveis d’eficiència energètica a Espanya, continua el seu creixement i consolidació malgrat els reptes recents del sector.

Paula Román, directora general de l’empresa, va participar al IX Foro de la Energía organitzat per el Economista, on va destacar la importància del seu model de negoci basat en la col·laboració amb més de 3.000 empreses instal·ladores.

Aquestes empreses ofereixen atenció personalitzada a 400.000 clients, i Feníe Energía continua sent líder en el sector gràcies a aquesta relació de confiança.

Román va anunciar el nou pla estratègic de la companyia per al període 2024-2026, titulat “Incombustibles”, que reforça el paper dels instal·ladors com a avantatge competitiu.

A més, va compartir la seva preocupació per certs aspectes del projecte de Real Decreto sobre la comercialització d’energia, tot i que va destacar els beneficis d’un debat sobre la centralització de mesures en Red Eléctrica.

 

NdP_Paula Román, dir. general de Feníe Energía, participa en el Foro de la Energía de elEconomista

Comentaris

Afegeix un comentari

mood_bad
  • No hi ha comentaris encara.
  • chat
    Afegeix un comentari
    keyboard_arrow_up