Gremi CRM

QUI SOM?

El Gremi CRM és una Associació d’empresaris i autònoms, instal·ladors, pimes del metall, afins i empreses relacionades amb la construcció i reformes.

El Gremi està ubicat al municipi de Ripollet, el seu abast principal es la comarca del Vallès Occidental. Som una associació adherida a la Federació Catalana FEGICAT, el nostre gremi també forma part de les Associacions i Federacions Territorials i Nacionals,  PIMEC, FENIE, CONAIF, PPcM.

Col·laborem amb associacions empresarials d’àmbit local: Associacions de Comerciants de Ripollet (UCR), Gremi de Hosteleria del Vallès, Mercat municipal de Ripollet. amb institucions con l’Ajuntament de Ripollet (àrea Comerç, Indústria i Ocupació), Patronat Ocupació de Ripollet (PAMO).

S’ofereix un servei de control i renovació de tots els documents necessaris perquè les empreses instal·ladores, afins, empreses del metall i empreses de Construcció i Reforma, puguin desenvolupar la seva activitat: renovació de carnets, registres específics, segells, REA, TPC, PRL. Estem preparats per donar els serveis necessaris i desenvolupar nous serveis per la vostra activitat.

A l’àmbit de la formació tenim col·laboracions amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i els IES territorials per la formació Dual i el Reconeixement de competències. Estem homologat com a centre KNX,  en les nostres instal·lacions es realitza el Curs Bàsic Partner KNX. Oferim formació especifica del sector i formació continuada per les nostres associats.

Amb el personal propi del Gremi i els convenis de col·laboració establerts, podem oferir a les empreses del sector assessorament tècnic, social, laboral, fiscal i professional que puguin necessitar per desenvolupar la seva activitat.

A la web s’ha intentat oferir tot el ventall de serveis e informació que posem al vostre abast.

keyboard_arrow_up