• GREMI D'INSTAL·LADORS I PIMES DEL METALL

    Associació empresarial d' empresaris o treballadors autònoms, que es dediquin a l'activitat econòmica de les Instal•lacions en General i pimes del sector del metall i les relacionades i derivades amb temes de la Construcció.

    Contacta amb nosaltres:
    PAU CASALS,  35 Entresol 1ª  08291 RIPOLLET (BARCELONA)  Fax 936 916 741  info@gremicrm.es

    Truca'ns al: 936 916 552


 
Seleccin de validacin de Spry

Certificación Energetica de Edificios
El pasado 13 de abril, se publicó en el BOE el Real Decreto 235/2013, de 5 de abril, por el que se aprueba el procedimiento básico para la certificación de la eficiencia energética de los edificios. La medida es sin duda un paso adelante y proporciona una información muy útil que será de gran importancia para los consumidores a la hora de elegir entre varios inmuebles, permitiendo conseguir ahorros anuales al seleccionar calificaciones altas. Deroga el Real Decreto 47/2007 de Certificación de Eficiencia Energética de Edificios de Nueva Construcción.
Llegir més
Jornada Nou Reglament de Fred Industrial RD 138/2011
El passat dijous 17 de gener de 2013 es va realitzar en les instal•lacions del Gremi una Jornada sobre el Rou Reglament de Fred Industrial RD 138/2011. La Jornada va anar a càrrec d’ATISAE sent el ponent el Sr. Tomas Bigorra i Munté Enginyer Tècnic Industrial i Responsable de l’Area Mecanica de Catalunya d’Atisae.
Llegir més
Cambio Normativos en Materia Fiscal
Leer mas sobre la noticia aquí
Llegir més
Guía de actuación para el cierre de los dispositivos de corte de suministro
Guía de actuación para el cierre, bloqueo, precintado y taponado de los dispositivos de corte de suministro en instalaciones al sustituir un aparato de gas por otro de distinta energía.
Llegir més
Acord Ferca-BaxiRoca
Signat el passat dia 28 novembre acord entre Ferca i BaxiRoca per la Promoció de la Baxisystem.
Llegir més
Aprovat el Reglament de Seguretat per a les Instal•lacions Frigorífiques
Llegir més
Nombre de Circuits i caracteristiques en Habitatges
Aprovada per la TC-IE i la DGEMSI 08/05/2012 Criteri sobre l’aplicació del Reglament electrotècnic per a baixa tensió ITC-BT-25. Instal·lacions interiors d’habitatges. Nombre de circuits i característiques.
Llegir més
Aprovada per la TC-IE el 19/09/2012 Criteri a aplicar sobre la vigència del certificat d’instal·lació elèctrica de baixa tensió.
Llegir més
INSTRUCCIÓN DEL 9/2012 DE 5 DE JULIOL DE 2012
INSTRUCCIÓN DEL 9/2012 DE 5 DE JULIOL DE 2012 POR LA QUE SE ESTABLECEN LAS NORMAS DE APLICACIÓN PARA LA INSCRIPCION DE INSTALACIONES RECEPTORAS DE ENERGIA ELECTRICA YA EXISTENTES, SOMETIDAS A REGIMEN DE INSPECCION PERIODICA
Llegir més
CONSUME TU PROPIA ENERGÍA
PLATAFORMA PARA EL IMPULSO DE LA GENERACIÓN DISTRIBUIDA Y EL AUTOCONSUMO ENERGÉTICO AUTOCONSUMO CON BALANCE NETO E IMPACTO SOCIOECONOMICO EN EL PERIODO 2012-2016.
Llegir més
Conveni Grup Palet y Gremi CRM
Gremi CRM ha signat conveni de col•laboració en l'Assessorament, Gestió Comptable-Fiscal, laboral i Jurídic amb el Grup Palet. El servei es donarà des del Gremi amb el suport i col•laboració, diària i molt estreta amb Grup Palet,un dia a la setmana tindrà destinat personal en el Gremi per la gestió.
Llegir més
Parlament de Catalunya
El president i la directora comercial del Gremic CRM van visitar el Parlament de Catalunya el passat 22 de febrer de 2012, programat per Pimec Valles Occidental. Van parlar amb el Hble. President Artur Mas. Posteriorment van ser rebuts amb ...la comissió econòmica, financera
Llegir més
Mas alla de la Red de Gas
Abrir PDF
Llegir més
Reforma Laboral
Reforma laboral
Llegir més
INSPECCIONS PERIODIQUES INSTAL·LACIONS TÉRMIQUES DE MÉS D
Durat el mes d’abril concretament el passat 6 s’ha dictat les instruccions tècniques per realitzar les inspeccions periòdiques d'eficiència energètica de les instal·lacions tèrmiques en els edificis de més de 70KW.
Llegir més
PATERNIDAD: SE APLAZA HASTA 1 DE ENERO 2013 SU AMPLIACIÓN
Se aplaza hasta 1 de enero de 2013 la entrada en vigor de la ampliación del periodo de suspensión del contrato por paternidad.
Llegir més
REUNIONS FERCA
Ferca s'ha reunit amb Jordi Sanuy,Director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge i Joan Josep Isern, Responsable de Relacions Institucionals i Participació del Departament d’Interior Generalitat, per presentació serveis i activitats FERCA i posta a disposició de la Federació en totes les qüestions relacionades amb el sector d’instal·lacions.
Llegir més
L'ICO PAGARÀ DIRECTAMENT ALS AUTÒNOMS PART DE LES FACTURES
Gràcies a aquesta iniciativa, els Professionals Autònoms que treballin amb les administracions públiques podran rebre de manera immediata, a través de l'ICO, el pagament d'una part molt rellevant dels deutes que amb ells mantenen les administracions locals.
Llegir més
FERCA ES REUNEIX AMB VICENÇ MAURI
En el marc de les reunions que FERCA manté amb responsables de l’Administració autonòmica, el 20 de juliol el President i el Gerent de FERCA van visitar Vicenç Mauri, Assessor en Matèria de Política Empresarial del Departament de la Presidència de la Generalitat. Durant la reunió els directius de FERCA van explicar al responsable polític la composició de FERCA i els gremis que en formen part, així com els principals serveis i activitats que desenvolupa la Federac
Llegir més
PRYSMIAN I FERCA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ
Francesc Acín, Director General de Prysmian a Espanya i Xavier Carulla, president de Ferca, van signar un conveni a finals del passat mes d'Abril un acord de col·laboració que estructura les accions que Prysmian i Ferca es propossen desenvolupar de forma conjunta.
Llegir més
« 1 2 3 4 5 »